Phyris

Phyris heeft een breed scala aan verzorgingslijnen die precies de juiste verzorging bieden voor elke leeftijd, huidtype en conditie. Ontdek het 3-fasen concept van reinigen, activeren en verzorgen voor directe en langdurige resultaten.

Filosofie van Phyris

De nieuwste onderzoeksresultaten van gerenommeerde wetenschappers, dermatologen en ervaren cosmetica-chemici worden voortdurend opgenomen in het ontwikkelingsproces van Phyris. De know-how van deze specialisten wordt gebruikt voor het ontwikkelen van nieuwe producten op de cosmetica-markt, Phyris is een echte trendsetter. Hun exclusieve producten welke het stempel "made in Germany" mogen dragen worden volgens dezelfde strenge regels vervaardigd zoals bij de ontwikkeling van geneesmiddelen. Phyris garandeert een bijzondere zorg voor kwaliteit en resultaat.

Wat zijn de kenmerken van Phyris

Phyris kenmerkt zich door het 3-fasen concept: reinigen, activeren, verzorgen. De individuele verzorgingslijnen van Phyris beschikken over de juiste producten voor elke leeftijd, elk huidtype en elke huidconditie. Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er jeugdiger en gezonder uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. Phyris weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft met haar producten daadwerkelijk íedere huid een nieuwe kans!

Welke producten heeft Phyris?

Phyris heeft producten voor ieder huidtype, aangevuld met preparaten voor de extreem gevoelige huid, de vette huid, acne, een verwaarloosde huid, een lifting product voor de rijpere huid en speciale preparaten voor huidproblemen. Zeer bijzonder zijn de Time Release behandelingen van Phyris. De producten van Phyris bevatten plantenextracten, vitamines en andere werkzame bestanddelen die volgens de nieuwste high-tech-methoden zijn bereid om zo de verzorgende eigenschappen volledig tot hun recht te laten komen.

De werking van de producten is wetenschappelijk aangetoond en is voor een deel onder geneeskundig toezicht getest en gedemonstreerd. De producten zijn daarbij ook niet op dieren getest. Alle producten voldoen uiteraard aan de meest recente regelgeving en wettelijke voorschriften voor cosmetische producten. Uiteraard zijn ook alle producten geregistreerd.

Phyris producten voor een normale huid

Phyris heeft een ruim assortiment aan producten voor de normale huid. Reinig het gezicht met de Phyris Intelli Gel die de natuurlijke huidbarrière ondersteunt en de huid weer in balans brengt. Om de huid te activeren zijn er de Phyris See Change Caps met serum gevulde capsules voor een dosis hydratatie. De Phyris See Change Moisture Refill sluit daar mooi bij aan om te zorgen voor een langdurige hydratatie. Om de huid extra te ontdoen van onzuiverheden en te egaliseren is er nog de Phyris Skin Results Serum Peel Index 20, een bijzonder fijne peeling voor alle huidtypes.

Phyris producten voor een droge huid

Speciaal voor de droge huid heeft Phyris intensief hydraterende producten om het vochtgehalte aan te vullen. Om de skincare routine zorgvuldig te beginnen is de Phyris Milky Cleanser een fijne en zachte reinigingsmelk voor de droge huid. Geef de huid daarna een vochtboost met de Phyris Hyaluron Sensation Caps voor een snelle werking of de Phyris Hyaluron Super Moist voor een geleidelijke afgifte van hydratatie gedurende de dag. Sluit de verzorging af met een vochtinbrengende crème zoals de Phyris Aqua Sensation Cream, waardoor de huid de hele dag comfortabel aanvoelt. Wil je de droge huid nog een snelle boost geven? Gebruik dan de Phyris Essentials Deep Moisture, deze ampullen voor de vochtarme huid werken direct maar kunnen ook als kuur worden gebruikt voor een aanhoudende verbetering.


Phyris producten voor een gevoelige huid

De gevoelige huid vraagt om een delicate, kalmerende en verzachtende werking die ook nog effectief is. Speciaal voor deze snel geïrriteerde huid heeft Phyris de milde Phyris Sensi Foam, waarna de Phyris Sensisomi Balm kan worden aangebracht om het afweermechanisme van de gevoelige huid te versterken. Tussen de gezichtscrèmes heeft Phyris aan alle wensen gedacht en is er de keuze tussen de Phyris Anti Stress Cream, Phyris Sensitive Moisturizing, Phyris Sensitive Anti Aging en Phyris Sensitive Nutri Revitalizing. Voor de nacht is er ook nog een nachtcrème voor de gevoelige huid, de Phyris Sensitive Calming Sleep. Voor directe verlichting van roodheid en irritaties is er de Phyris Essentials Calm & Even, dit zijn snelwerkende ampullen voor de gevoelige huid zodat de huid weer gekalmeerd aanvoelt.


Phyris producten voor een vette huid

Om een glimmende laag en overtollig talg op de vette huid te voorkomen heeft Phyris een aantal mooie producten. Een frisse en matte teint begint met de juiste gezichtstoner die de talgproductie vermindert. De Phyris Astringent Tonic is een ideale toner voor de vette huid, waarna de Phyris Forest Gel Cream kan worden gebruikt voor een natuurlijke matte finish. Voor de onrustige vette huid is er de Phyris Skin Normalizing Cream om bacterievorming en ontstekingen een stap voor te zijn. Daarnaast heeft Phyris ook nog ampullen voor de vette huid, de Phyris Essentials Matt & Fine voor een snelle matterende werking of als kuur om de huid aanhoudend te verbeteren.


Phyris producten tegen acne en jeugdpuistjes

Voor de onzuivere huid die gevoelig is voor acne en jeugdpuistjes heeft Phyris een doelgerichte verzorgingslijn om de talgproductie te reguleren. De Phyris Silver Pure Concentrate is een geconcentreerd serum die de onrustige huid weet te kalmeren en reguleren. Om deze onzuivere huid vervolgens weer in balans te brengen is er de Phyris Sebo Balance Formula, een regulerende acne crème. Voor extra verzorging is er de Phyris Silver Balance Mask, een kalmerend anti acne masker die de huid ook nog eens zuivert.

Phyris producten voor anti aging

Om fijne lijntjes en rimpels te verminderen heeft Phyris een anti aging verzorgingslijn met anti aging serums, gezichtscrèmes en oogverzorging waar retinol aan is toegevoegd. De Phyris Retinol Formula is een intensief retinol serum om de huidstructuur gladder te maken. Breng daarna de Phyris Triple A Retinol Eye Cream aan, een retinol oogcrème die de huidvernieuwing stimuleert. Het is aan te raden om deze skincare routine af te sluiten met een aansluitende retinol crème, zoals de Phyris Triple A Retinol Cream of Phyris Triple A Retinol Cream Rich.

 

Wat zijn de bestellers van Phyris?

Phyris staat vooral bekend om de uitgebreide collectie van Phyris 24hr crèmes zodat voor elke leeftijd, huidtype en huidconditie een geschikte 24hr gezichtscrème te vinden is. Daarnaast is er de populaire Phyris Hydro Active lijn met een ruime selectie van hydraterende producten, waaronder ook verschillende vochtinbrengende 24 hr crèmes. 

De absolute hardloper van Phyris is de Phyris Hyaluron Sensation Cream, een vochtinbrengende crème die een time release effect bevat voor een geleidelijke en langdurige afgifte van de werkzame stoffen. Een fijne gezichtstoner voor de droge huid die hierbij aansluit is de Phyris Hydro Tonic, een milde toner die ervoor zorgt dat de huid hydraterende producten beter kan opnemen.

De Phyris Termasomi Gel voor de droge huid is ook een geliefd product onder onze gebruikers. Het multi-actieve serum verhoogt het absorberend vermogen van de huid, waardoor vochtinbrengende gezichtsverzorging beter wordt opgenomen en de vochtbalans in de huid beter wordt hersteld.

Een ander veel gekozen product is de Phyris Phyto Therapy Cream voor de extreem droge huid. Het is een herstellende gezichtscrème die ook kan helpen bij de geïrriteerde schilferige huid en neurodermitis. Een fijn product om het herstelproces te bevorderen en de hydratatie te reguleren zodat de huid weer in balans wordt gebracht.

Phyris kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Phyris? De producten van Phyris koop je bij Onlinseskincare.nl. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen.